Tosiaan olen kuukauden nyt lomaillut eikä ole ollut aikaa ilmeisesti kirjoitella....Kovasti on kyllä koirien kanssa touhuttu.

Haulla käyty n. 1 krt viikossa. Simballe otettu kuvioon mukaan kiinto rulla. Kohtuulisen hyvin Simba sen on jo hokannut, enään tarvii pikkasen kädellä näyttää että se rull aon sulla kaulassa. Simba on muutoinkin ruvennut toimimaan haulla oikeen hyvin. Keskittyneesti, tekee hyviä pistoja, palauttaa rullan nätisti. Nyt pää paino on tuossa kiintorullassa ja näytille menossa. Hiljaa hyvä tulee.

Nemo sitten taas on mennyt taka pakkia, ei palauta irtorullaa suoraan vaan lähtee purkamaan itseään rulla suussa. Viime treeneissä otettiin ihan ilmasua (maalimiehet lähellä) ja Hapa palkkas Nemon keskilinjalla lelulla (näytille ei lähetetty lainkaan). Muutoinkin Nemolla on palattu taas lelu palkkaan Haku treeneissä.

Rafikille otetaan tuuli harkkoja, äijä metsään, me mennään yhdessä ottamaan haisut äijästä ja palataan keskilinjalle. Siitä sitten lähetys. Rafiki myös haukutetaan jo äijällä. Epävarmuuttaa vielä pistot on aika siksakkia, mutta kyllä se siitä lähtee. Haukut äijällä on kehittynyt nopeasti.

Tottis saralla Hapa on keskittynyt nyt Simba treeneihin ja saanutkin siitä ihan toimivan paketin. Seuraaminen parantunut, edistää edelleen välillä. Simba on satau palauttamaan nyt lelu Hapalle ja se että Simban on voinut antaa nyt rauhassa voittaa (ilman liinaa) onkin tuonut tasapainoa koko treeniin. Nyt koira näyttää paljon rauhallisemmalta koko treenin ajan, ei ole niin hektinen koko aikaa, pystyy keskittymään paremmin tekemiseen. Simba sai myös toko alokasluokasta ykköstuloksen.

Rafikin kanssa treenaillaan kaiken moista. Liikkeestä seisominen ja maahanmeno kunnossa. Seuraamisen paikka elää taas hivenen, olen ottanut naksun mukaan jotta saan merkattua oikean paikan. Nyt kun kaikki hampaat on vaihtunut, taistelee Rafiki taas kunnolla lelusta.

Rafiki kävi myös viime viikonloppuna Koira Taidossa katsomassa lampaita. Hyvinhän tuo lampaisiin syttyi, vielä kun korvat olis ollut auki, eikä olis mennyt vaan oman pään mukaan. Oli kyllä mielenkiintoista hommaa, itse vaan kun olin ihan pihalla. Mukana oli myös kolme Rafikin sisarusta, oli mukava nähdä livenä! Alla pari kuvaa leiriltä, kuvaaja Jessica Ristimäki

1599139.jpg

1599145.jpg