Simba kävi sitten aamulla hakemassa lääkityksen päivystävältä eläinlääkäriltä. Vesi kun ei sekään pysynyt sisällä. Simba rönkattiin, mutta mitään kummallista ei vatsasta löytynyt. Simba sais oksennuksen esto lääkityksen ja antibiotit. Diagsoni oli erittäin paha suolisto tulehdus, mutta ei onneksi tarttuvaa sorttia.

Simba ja Nemo jätti sitten tästä syystä toko treenit väliin ja jäivät Harrin kanssa remontoimaan kotiin. Minä otin Rafikin ja lähdin hallille, sielä oli monta treenikaveria jotka innolla odottivat Rafikin näkemistä. Rafiki jäikin sitten voittaja/evl ryhmään "treenaamaan", lähinnä leikittiin. Otettiin luoksetuloa, maahan menoa ja sivulletuloa, sitten syötiin päiväruoka ja autoon nukkumaan. Reippaasti oli poika taas uudessa paikassa uusien koirien ympäröimänä. 

Meillä kävi myös eileen kaksi pentua moikkaamassa Rafikia, pihalla olikin sitten oikeen muta painit. Hermanni (16 vko)ja Hero (bcu 13 vko) painoi menemään, Rafikia ei juurikaan toiset napannut. Oli mielummin viihdyttämässä meitä ihmisiä. Käy kyllä moikkaamassa innokkaasti kaikki vieraat koirat, mutta ei ole niin kiinnostunut niiden kanssa juurikaan leikkimään. Taitaa toivoa, että ihmisiltä sais vähän nameja......

Illalla vielä rafikille ja nemolle maahan meno treeniä. Rafiki kehittyy huomattavasti nopeammin kuin Nemo, vaikka toistojen määrä on sama. Nemo on oppinut maahanmenoo väärän liikeradan (istuu ensin ja valuu siitä maahan), liikeradan vaihtaminen on aika hankalaa. Pitäis varmaan ottaa uusi käsky kuvioihin.