Painostuksen alaisena taas kirjoittelun pariin......

Eileen oltiin haku treeneissä pienellä porukalla hyttysten syötävänä.

Simba suoriutui treenistä erinomaisesti. Eka äijä roskiksessa (kansi auki). Työskenteli hyvin, teki hyvän piston. Kiintorullaa joutui auttamaan suuhun, rullan palautuksessa toi rullan mulle eikä Hapalle niinkuin olis pitänyt (no, ehkä mun moka, seisoin ihan väärässä paikassa). Näytölle meni hyvin. Toinen äijä pressun alla,  työskentely hyvää ja ihka ekaa kertaa otti kiinto rullan itse suuhun! Mutta taas minä seion ihan missä sattuu ja rulla tuli mulle! Näyttö ok. Kolmannella äijällä maalimies joutui hieman auttamaan rullan kanssa, ja rullan palautus Hapalle vajaa. Näyttö ok. Kaikki äijät oli valmiina. Eli teki hyvät pistot, ja näytöt mutta rullan palautukseen pitää kiinnittää nyt huomiota. Hapa ottaa Simban tästä lähtien eteen asti rullan kanssa. Mutta treeniin saa olla kovin tyytyväinen.

Nemolla oli kans ihan ok reeni. Ekalle äijälle löysi hyvin ja irtorullan palautus oli ok. Näytölle lähdettiin niin että maalimies antoi äänimerkin ensin koska näytillemenossa on aikaisemmin ollut ongelmia. Toisella äijällä työskenteli hyvin ja äijä löytyi melko nopeasti, irtorullankin oli ottanut itse automaattisesti. palautus ok. Näytille lähdettäessä äijän piti huutaa monta kertaa ennenkuin jätkä tajus että sehän onki se sama jantteri kenet jo löysin ja että se olikin tuola puolella. Kolmas olikin melko floppi, Nemo juoksi lähetyksessä 10 askelta suoraan ja siitä ysikymppi  takaisinpäin alueella , etsintään kului aikaa ja energiaa todella paljon. palautus oli ok ja näytille meno ok. Neljäs ja viimeinen olikin jo hyvä suoritus, äijä löytyi hyvin ja kaikki muukin luonas tällä kertaa ok. Kaiken kaikkiaan Nemo on liian kovassa vireessä metsässä ja tekee sen takia virheitä, virettä pitäis laskea nyt jollain. Edelleen kaikki hauskuus kohdistuu nemon mielestä rullaan, mutta nyt sentään palautus on kohtuullinen. Tähän pitäis kans keksiä jotain. Kokeillaan jatkossa piilottaa irtorullaa enemmän että Nemo joutuis äijällä olemaan tarkempi ja näin laskis virettään.

Rafiki kävi hakemassa joka äijällä hajun ja lähetettiin sen jälkeen. Ekalla äijällä tein Jessican neuvojen mukaan ja lähetin Rafikin heti kun se vilkas mua, siis selvää tarkennusta/hajun saamista ei tullut vain katse minulle. Ja sinnehän se marakatti meni suoraan äijälle. Eli Jessica oli oikessa, Rafiki on saanut silloin hajun kun ottaa kontaktia minuun metsässä. Ekalla äijällä tuli suora lelu palkka. Toisella äijällä sama juttu kuin ekalla mutta nyt ensimmäistä kertaa yhdistettiin hajun haku, haukut ja lelupalkka. Haukku ei meinannut aluksi irrota mutta kyllä se sieltä lähti. Kolmannella sama kuin toisella, haukussa hankaluuksia. Rafiki selkeästi häiriintyi kun tulin itse piilolle, en siis mene ennen kuin palkka on tullut. Nyt haukut oli jo parempia, mutta edelleen haukut ovat parempia perään lähdöissä. Haun jälkeen tottisteltiin, yritettiin näyttää Jessicalle kun Rafikilla tulee välillä silmä esille liikkeestä maahan menossa ja se jää seisomaan pää alhaalla. Mutta Rafiki esitti hyvät ja nopeat maahanmenot kentällä. Otettiin myös luokse tulo suoralla palkalla, vauhti oli ok. Liikkeestä seisomisessa tippuu taas pää alas (ei siis haistele vaan laskee pään vartalon jatkeeksi).

Illalla Rafiki näytti todellisen älykkyytensä kun olimme kaupungilla kävelemässä. Näki itsensä näyteikkunasta ja yritti saada kunnon leikit aikaan kuvansa kanssa.....=) Kyllä oli ihmisillä ihmettelemistä kun kora hyppii leikki asennossa näyteikkunan edessä ja minä nauran ääneen.!