Tänään aamusta haku treenit. Simba ei osallistunut koska oksenteli yöllä ja aamulla veristä limaa. Päivystävä ell. käski seurata tilannetta ja palata asiaan jos oksentelu vielä jatkuu tai kuume nousee. Puolen päivän jälkeen ei ole enään oksentanut ja on ihan normaali muutenkin. Paastotaan ainakin tämä päivä Simban osalta. Muilla ei ole ollut mitään, joten tuskin on mikään tarttuva.

Rafiki ja Nemo pääsivät osallistumaan haku treeneihin. Rafikille makkara "rinki" ja iloisesti kävi kaikki namit syömässä. Nemolle yksi haamu, kaksi keskilinjalta lähetystä vastatuuleen. Kaikki menee hyvin. Haamu lähti vasemmalle 10 askelta ja siitä ysikymppi, nemo juoksi siihen missä haamun näki, pysähtyi, teki ysikympin ja juoksi äijälle. keskilinjalta lähetyksissä tuuli pyöritti aika paljon, mutta hyvin Nemo käytti nenää ja maalimiehet löytyi helposti. palkkana Nemolle fresbee. Rullaa pitäis opettaa nyt erikseen jo pikku hiljaa.....

Illalla Rafiki oli minun mukana pitämässä koulutuksia hallilla 2 tuntia. Hienosti poika oli, makaili vieressäni eikä käynyt ominnokkineen moikkailemmassa muita, meetwusrtilla tais olla osuutensa asiaan. Myöhemmin vielä otettiin kotona sivulle tuloa, maahan menoa (saa jo pienentää käsimerkkiä) ja "seuraamista", sekä paljon rätti leikkiä. On se tarmokas poika leikkimään. Niin ja pääsihän Rafiki hallilla myös näyttämään lelun noudon, se onkin sitten niitä harvoja asioita joka me osataan jo hyvin.

21.24 Siba rupes taas oksentamaan, kuumetta ei ole mittari näytti 38,65.